Kleuterklas


Hoi, ik ben juf Karen en samen met de kapoenen van de kleuterklas, probeer ik er iedere dag weer een feest van te maken : experimenteren, liedjes zingen, samen spelen, verhalen vertellen, gekke dingen doen en op uitstap gaan …
Elke dag nieuwe dingen leren, spelen met onze vriendjes en genieten!
Ik probeer het leven door een roze bril te bekijken, zowel in mijn klasje als thuis.
Mijn hobby’s zijn plezier maken, wandelen en shoppen.
Samen met mijn vriend Jelle heb ik een huis verbouwd in Vorselaar. Daar wonen we ondertussen al een tijdje met onze schaapjes, kippen, poes en 2 honden.  
Wil je nog iets meer weten? Mijn klasdeur staat voor iedereen open, je bent steeds welkom om een babbeltje te komen doen !

 

Hoi, ik ben juf Nathalie. Je zal me dit jaar in de bijenklas kunnen vinden samen met de allerkleinste kapoenen. We zullen allerlei leuke dingen doen zoals : poppenkast spelen, op uitstap gaan, experimenteren en exploreren, plezier maken, lachen, vrienden maken, samenspelen, de wereld ontdekken en zo veel meer ! Mijn hobby's zijn wandelingen maken in het bos samen met mijn gezin, reizen, kleding maken voor mijn dochter, uiteten gaan met vrienden en familie. Verder kan ik genieten van een leuk boek of een goede film. Samen met mijn vriend Jan en dochter Marie en onze gekke viervoeter Qaz wonen wij in het bosrijke Halle-Zoersel.

Samen met de kleinste kapoenen wil ik er een bijzonder schooljaar van maken ! Als jullie nog vragen hebben of even een babbeltje willen doen, mag je mij altijd aanspreken in de klas of op de speelplaats.

 
 
 
 

Hoi, ik ben juf Aileen en je zal me terugvinden in de vogeltjesklas. Ik stel mijn klasje open voor alle kindjes. Zowel de bijtjes als de flamingo's zullen af en toe bij mij terechtkomen. Ook zal ik juf Karen en juf Nathalie helpen in de bijen- of flamingoklas en zullen we samen co-teachen met de nieuwste technieken. Yoga om tot rust te komen of technologie ontdekken via het smartbord zal zeker niet ontbreken. Naast lesgeven in deze fantastische school, kan ik genieten om de natuur in te trekken, op weekend te  gaan of gezellig te gaan eten met vrienden. En als ik dan nog tijd over heb, kan je me terugvinden achter een goed boek in de tuin.