Kleuterklas


Hoi, ik ben juf Karen en samen met de kapoenen van de kleuterklas, probeer ik er iedere dag weer een feest van te maken : experimenteren, liedjes zingen, samen spelen, verhalen vertellen, gekke dingen doen en op uitstap gaan …
Elke dag nieuwe dingen leren, spelen met onze vriendjes en genieten!
Ik probeer het leven door een roze bril te bekijken, zowel in mijn klasje als thuis.
Mijn hobby’s zijn plezier maken, wandelen en shoppen.
Samen met mijn vriend Jelle heb ik een huis verbouwd in Vorselaar. Daar wonen we ondertussen al een tijdje met onze schaapjes, kippen, poes en 2 honden.  
Wil je nog iets meer weten? Mijn klasdeur staat voor iedereen open, je bent steeds welkom om een babbeltje te komen doen !

 

Ik ben juf Lynn en samen met de grote kapoenen van de Flamingoklas en de kleine deugnieten van de Vogeltjesklas, wil ik er een fantastisch, leuk en leerrijk schooljaar van maken ! 
We zullen vooral veel lachen, plezier maken, zingen, samen spelen, experimenteren, lief zijn voor elkaar, knutselen en frutselen, timmeren, verhalen vertellen, gekke toeren uithalen, mopjes vertellen, de wereld ontdekken in de klas, maar ook op uitstap, lettertjes ontdekken, tellen, onderzoek, ... en veel LEREN !

Het mooiste aan kinderen vind ik de verwondering in hun oogjes en hun spontaniteit. Hier kan ik op school van genieten, maar ook thuis van ons vrolijk zoontje Senn die anderhalf jaar oud is. Samen met mijn man en Senn, onze Golden Retriever, Chouffe en 2 poezen, Pringles en Noodles, woon ik in een huisje in Broechem.
 
Mijn hobby's zijn knuffelen en fikfakken met Senn, wandelen en fietsen in de natuur, genieten van het leven met mijn familie en vrienden, pottenbakken, creatief bezig zijn, muziek beluisteren, naar goeie concerten gaan, uitstapjes en reizen maken. Ik kan ook genieten van een dagje sauna, lekker eten (en zeker dessertjes) en een glaasje cava of wijn. Verder houd ik van muziek maken en speel ik ook ukelele, gitaar en dwarsfluit.
 
Als je nog iets wil weten, mag je altijd komen tetteren (want daar houd ik ook van) in de Flamingoklas : de deur staat altijd open !
 
 
 

Ik ben Aileen Houbrechts en zal komend schooljaar de kleinste kleuters ontvangen in de vogeltjesklas.
We zullen er spelen, turnen, knutselen, zingen en nog veel meer ! We maken van elke dag een feest !
Ik ben 22 jaar en woon in Oelegem. Ik hou ontzettend veel van kinderen, maar ook van dieren, wandelen, lekker eten en nog veel meer ! Verder ben ik ook zeer avontuurlijk en ga geen enkele uitdaging uit de weg !
Mijn klasdeur staat dan ook altijd open en iedereen is steeds welkom !