Directeur


Het is een hele eer om mij te mogen voorstellen  als directeur van deze school. Bij het zien van de prachtige kastanjebomen en het opsnuiven van de gezelligheid in deze basisschool ben je toch helemaal verkocht !
 
Mijn naam is Saskia Roets, trotse mama van 2 dochters : Loïs en Jinte en vanaf 1 september 2020 ben ik directeur op GBS De Driehoek.
 
Van jongs af aan wist ik dat ik leerkracht zou worden en zo heb ik vele jaren les gegeven in bijna alle leerjaren van de lagere school. De laatste 3 jaar was ik op mijn vroegere school beleidsondersteuner. Ik werkte mee aan de professionalisering van het team en was ook verantwoordelijk voor de aanvangsbegeleiding. Daarnaast gaf ik nog zorg in de 3de graad. Ik hielp zowel de leerlingen verder die ondersteuning nodig hadden als diegenen die een uitdaging konden gebruiken. Ik heb de afgelopen jaren verschillende opleidingen gevolgd. Zo heb ik de akte van directeur behaald en ben ik afgestudeerd als schoolontwikkelaar. Ik heb me verdiept in de aanvangsbegeleiding en het zelfsturend leren bij kleuters en lagereschoolkinderen.
 
Verder vind ik beweging heel belangrijk en kom ik elke dag met de fiets van Kapellen naar Oelegem. Op zaterdag ga ik met een aantal vriendinnen joggen en in de wintervakantie vind ik het heel fijn om te skiën en te genieten van de sneeuw en de bergen. Ik hou heel erg van lekker en gezond eten, maar aan een Chocotoff kan ik nooit weerstaan.